Uncategorized

Verving

Vi er når dette skrives hele 264 medlemmer av den åpne facebookgruppa BRYGGEPRATEN (Hurra!) Det er bra, for vi unner jo hele folket å ta del i de både dype og høytsvevende dialogene som utspiller seg på bryggebenken i Sandefjord, der Hansen og Larsen stadig møtes til sine regelmessige bryggeprater.

264 er naturligvis bra, men vi har plass til flere! God plass! Hansen uttalte forleden at «det mårra værra sånn atte medlemmane kan innvitere med sæ vennær å kjente inn i detta eneståannes fellesskapet? Vissomatte dem værvær nye medlemmær så blir vi jo plusseli ennå fleire. Jøvikke deta, Larsen?»

Hansen har helt rett i dette, og de to herrer på bryggebenken besluttet ganske spontant at de vil oppfordre til slik verving. Og Larsen vifter endog med en gulrot som skal gjøre susen i så måte: «For atte når vi ska feire på The Note i mai, så kan vi jo jørra litt ekstra stas på den som har værva mest. Snakkær om!»

Til dette svarer Hansen naturligvis sitt sedvanlige «Ja, du snakkær om», og dermed er vi i gang:

I løpet av mars-april vil gruppens administratorer følge spent med på den hemingsløse medlemsveksten. Altså fram til starten av årets femte måned. Det vil komme en invitasjon til et enestående arrangement på The Note i Sandefjord lørdag 9.mai (Følg med!), og her vil vi spesielt gjøre krus på vinneren, altså den som har vervet flest nye medlemmer.

Kan det sies klarere? Neppe! Sett i gang, venner!

cof

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.